bosontwerp.nl Veelzijdig in signing

Assortiment

bewegwijzering image

Ons Assortiment:

 

Bewegwijzering:

Di wordt gebruikt voor wegwijzers die zijn opgesteld om richtingen aan te geven of essentiële informatie over te brengen, denk hierbij aan namen van bedrijven in een verzamelgebouw.

Parkeerbordjes image

Parkeerbordje:

Een parkeerbeleid is een stelsel van regels die de toewijzing van parkeerplaatsen aan gebruikers moet regelen. parkeerruimte is een schaars goed en die schaarste moet zo goed mogelijk worden verdeeld. Parkeerbeleid wordt zowel door overheden als bedrijven geformuleerd.Om dit aan te geven worden parkeerbordjes geplaatst die aangeven wie waar mag parkeren.

Lichtbak image

 

Lichtbakken:

Lichtreclame is een vorm van buitenreclame die ontstond door de toegenomen technische mogelijkheden en de behoefte van bedrijven en organisaties zich duidelijk te manifesteren in de publieke ruimte om zich daarmee te onderscheiden van de mogelijke concurrent.Lichtbakken zijn hiervan een goed voorbeeld.

Freestekst image

 

Freesteksten:

D.m.v. het gebruik van een freesmachine kunnen letters en logo’s worden uitgefreesd die dan op de gevel gemonteerd kunnen worden.

Spandoek image

 

Spandoeken:

PVC- of Meshdoek voorzien met ringen dat over het algemeen d.m.v. elastieken bevestigt wordt in een aluminium buizenframe.

 

Staat wat u zoekt er niet tussen?

Geen paniek… Wij leveren natuurlijk meer dan bovenstaande producten.

Stuur ons een mail van het betreffende product waar u naar op zoek bent en wij maken graag voor u een passende offerte.