bosontwerp.nl Veelzijdig in signing

Full colour prints


Full colour prints

Met onze kennis van de juist te gebruiken materialen verzorgen wij de aankleding binnen of buiten uw bedrijfspand.Grote foto’s op de wand geven uw bedrijf direct een andere uitstraling.Een bord of wand met beelden, foto’s of teksten kunnen inspirerend zijn voor uw medewerkers.

Wees niet bang om precies te zijn!

Het gaat om jouw werk, jouw visie, jouw klant, jouw bedrijf, jouw omzet. Ga na waarvoor je staat en zoek er de juiste beelden voor desnoods in combinatie met kernwoorden om de boodschap te verhelderen.

 

Een mooi ontwerp op glas of wand


Bos Ontwerp en Reclame verzorgt voor bedrijven en instellingen de interieur aankleding op glas en wand door middel van het aanbrengen van fotoprints, fotobehang of textielframes. Dit kan op verschillende manieren worden aangebracht/gemonteerd, afhankelijk van de ondergrond van de wanden. Graag komen we dit bij u op locatie bekijken om u een passend advies te kunnen geven van de te gebruiken materialen.

Bent u als particulier ook op zoek naar een mooie print op uw wand?

Ook voor u kunnen we mooie dingen maken, denk bijvoorbeeld eens aan die mooie vakantiefoto die u graag op uw slaapkamerwand zou willen zien. Als de afbeelding met een beetje een goed fototoestel is gemaakt is de kwaliteit meestal voldoende en is het voor ons een koud kunstje om deze op te blazen naar het gewenste formaat.

 

Maak vandaag nog een afspraak

 

Mogelijkheden prints