bosontwerp.nl Veelzijdig in signing

Autobelettering

Bij autoreclame/ autobelettering moet het passanten in één flits duidelijk zijn waarom uw bedrijfsauto zich op de weg bevindt. De kleur, het bedrijfslogo, uw bedrijfsnaam en een mogelijke afbeelding laten dat direct en duidelijk zien.

Bos Ontwerp en Reclame verzorgt allerlei soorten beletteringen. Van ontwerp tot montage. Uw visitekaartje voor onderweg. Door gebruik te maken van speciale kwaliteitsfolies blijft autobelettering een uitstekende manier om uw bedrijf – onderweg of bij een klant – te presenteren.

 

Haal uw bedrijfswagen mét belettering direct op bij uw dealer.

Wilt u uw nieuw gekochte bedrijfsauto meteen afgeleverd zien met de juiste belettering?

Bos Ontwerp en Reclame beschikt over een uitgebreide database met alle bestaande modellen van (bedrijfs)auto’s, bussen en vrachtwagens. Hierdoor zijn wij in staat om u altijd een passend ontwerp aan te bieden. Na goedkeuring van het ontwerp (of het door u aangeleverde ontwerp) zorgen wij voor het printen, plotten en monteren van de folie(s) op uw auto, bedrijfsbus of vrachtwagen. Zo kunt u bij het ophalen van uw nieuwe bedrijfswagen direct beginnen met het verspreiden van uw reclameboodschap.

Uw auto ook voorzien van een p(l)akkende reclameboodschap?

Neem dan  contact met ons op.